Alex

A , 5 ani, tetrapareza spastica, a inceput terapia ABR in ianuarie 2013. Dupa o luna de terapie, parintii relateaza:

Am inceput sa lucram si usor usor au venit si rezultatele, asa am capatat o mare incredere in ABR, noi am lucrat in prima luna mai putin decat trebuia pentru ca ne-am acomodat mai greu cu pozitiile, A nu a stat niciodata intins pe pat fara sa urle, nu simteam ca fac corect exercitiile plus ca in cea de-a doua saptamana si ultima adica aceasta a trebuit sa lucram doar torace pentru ca a facut 2 viroze urate si din cauza tusei nu puteam.  A mereu a avut probleme mari cu somnul de noapte, cu bautul apei, nu poate sa bea mai mult de 80-100 ml, nu mai zic de constipatie.  Dupa prima luna avem si noi rezultate

  1. Va spun sincer ca nu am vazut ca A fara sa mai facem mobilizari sa fie mai spastic, ba din contra uneori este asa de moale, mai ales cand il luam in brate.
  2. De cate ori faceam exercitiul pentru torace, UIMITOR, A adormea, dupa prima zi chiar am avut un soc sa zic asa pentru ca niciodata nu mi s-a intamplat sa adoarma pur si simplu singur.
  3. Alt lucru care ne-a aratat ca functioneaza ABR este faptul ca A transpira, tot asa A nu transpira niciodata stand efectiv fara sa faca efort, acum stam mai bine si la capitolul apa, bineinteles de lucrul asta se ocupa sotul meu si il alimenteaza cu seringa pentru a-i mari cantitatea de apa.

Ma bucur foarte mult ca am avut prilejul sa incepem acesta terapie si sunt convinsa ca lucrand vom avea si mai multe de scris si de spus, cum spunea Ciprian sau Ramona este extraordinar ca putem lucra cu copii nostri o terapie usoara, acasa in mediul lor si cu rabdare va fi si mai bine.

Dumnezeu are grija de noi sa razbim si de copii nostrii sa creasca sanatosi si frumosi.